Toni Gallén

Fysioterapeutti, Movement Coach, voimavalmentaja

Fysioterapiaa vuodesta -98. Asiakaskunta koostuu lapsista ikääntyneisiin ja työnkuva on tule-vaivojen sekä liikunta- ja urheiluvammojen parissa. Teen myös paljon leikkausten jälkeistä fysioterapiaa. Lisäksi toimin nuorten joukkuevoimistelijoiden fysioterapeuttina. Olen vuosien varrella erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten vaivojen fysioterapiaan monipuolisesti ’päästä varpaisiin’. Kaikenlainen liike, voimailu, kamppailu ja taiteilu on lähellä sydäntä.

Marko Halttunen

Olen fysioterapeutti, lymfaterapeutti ja urheiluhieroja, ja teen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa ja neurologista kuntoutusta. Lisäksi turvotuksen hoito on erityisalaani. Kohtaan työssäni eri-ikäisiä ja -kuntoisia asiakkaita ja teen kotikäyntejä. Vahvuutenani näen kuntoutuksen ja harjoittelun ohjelmoinnin. Aktiivisen harjoittelun lisäksi käytän hoidon tukena manuaalisia käsittelyjä, kipuhoitoja (mm. akupunktio, PENS) ja allasterapiaa. Vapaa-ajalla harrastan juoksua ja voimaharjoittelua.

 

Reetta Kauppinen (äitiysvapaalla 19.8.2019->)

Olen tuki- ja liikuntaelinvaivoihin perehtynyt fysioterapeutti. Erikoisosaamistani on raskausajan fysioterapia ja synnytyksestä palautuminen sekä lantionpohjan EMG-avusteinen terapia esim. inkontinenssiin ja lantionpohjan kiputiloihin liittyen. Olen työskennellyt työterveyshuollossa työfysioterapeutin tehtävissä ja autankin mielelläni myös ergonomia- ja ryhtiasioissa. Minua energisoivat mm. työmatkapyöräily, juoksu, padel, voimaharjoittelu sekä patikointi ja muu luonnossa touhuilu koiran kanssa.

Ossi Keskinen 

Olen tuki-ja liikuntaelinsairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kouluttautunut fysioterapeutti. Koulutukseltani olen myös koulutettu hieroja ja liikuntatieteiden maisteri (LitM). Asiakaskuntani koostuu eri ikäisistä asiakkaista opiskelijoista eläkeläisiin. Teen erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitojen lisäksi klassista hierontaa kaiken ikäiselle asiakaskunnalle. Hoidan paljon niska-hartiaseudun, olkapään ja selkärangan alueen vaivoja sekä erilaisia urheilu- ja rasitusvammoja.Toimenkuvaani kuuluvat myös kuntotestaus- ja kehonkoostumusmittaukset. Olen toiminut hierojana ja fysioterapeuttina vuodesta 1984 lähtien ja harrastan itse uintia, hiihtoa, rullaluistelua ja pyöräilyä.

 

Anni-Tiina Kosunen (äitiysvapaalla 4.11.2019  ->)

Valmistuin fysioterapeutiksi 2010 ja työskentelen erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa. Kuntoutan myös leikkauspotilaita ja ohjaan PhysioPilatesta. Koulutuksissa olen syventynyt rangan, olkapään ja lantion alueeseen sekä urheiluun ja liikuntaan. Rohkaisen asiakkaita itsenäiseen harjoitteluun, koska sen yhdistäminen manuaaliseen terapiaan tutkitusti toimii. Minulla on paljon kokemusta eri urheilulajeista sekä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta fysioterapeuttina ja valmentajana.

 

Ville Knuuti 

Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2004 lähtien, pääasiassa tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. OMT-koulutus 2012-14. Lisäksi lukuisia lyhyempiä kursseja TULE-vaivoihin liittyen.

Erityisinä mielenkiinnon kohteina minulla on krooninen kipu, erilaiset pään ja niska-hartiaseudun sekä yläraajan ongelmat. Työskentelen myös nuorten urheilijoiden parissa etenkin palloilulajeissa. 

 

Lari Lautamäki

Valmistuin fysioterapeutiksi 2009 ja työskentelen tuki – ja liikuntaelinvaivojen parissa. Aikuisten kuntoutuksen lisäksi minulla on pitkä kokemus lasten fysioterapiasta. Olen käynyt suoravastaanottokoulutuksen, joka mahdollistaa tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidon aloittamisen ilman lääkärissä käyntiä. Hoidon tukena käytän mm. akupunktiota ja PENS – hoitoa. 

 

Marja Lehtoranta (äitiysvapaalla 11.10.2019 lähtien, mutta tekee tarvittaessa tunteja sunnuntaisin)

Fysioterapeutti vuodesta 2002. Pitkä kokemus työikäisten, ikääntyvien sekä lasten ja nuorten fysioterapiasta. Erikoisosaamistani ovat TULE-ongelmat, erityisesti rangan kipujen ja mahdollisten säteilyoireiden tutkiminen ja hoito sekä asentohuimaus. Olen cert. MDT-terapeutti (McKenzie-terapia) eli perehtynyt mekaaniseen terapiaan ja käynyt suoravastaanottokoulutuksen. Lisäksi tarjoan lantionpohjan EMG-avusteista terapiaa esim. inkontinenssiin ja lantionpohjan kiputiloihin liittyen. Voit tulla myös rentouttavaan hierontaan. Urheilutaustani ja ymmärrys lajinomaisiin vammoihin on jääkiekon, kaukalopallon ja jalkapallon parista. Terveyden edistäminen on lähellä sydäntäni. Vastaanottoa etenkin viikonloppuisin!

Marita Malkamäki

Olen fysioterapeutti, lymfaterapeutti, fysiokimppaohjaaja ja liikuntakasvatuksen kandidaatti (LiK). Teen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian ja lymfaterapian lisäksi myös Kelan vaikeavammaisten kuntoutusta sekä akupunktiota. Vapaa-ajan harrastuksiani ovat käsitöiden teko ja mummoilu.

 

Minna Matikainen

Olen OMT-fysioterapeutti, pilates-ohjaaja ja työfysioterapeutti. Teen kehontasapainokartoituksia ja niiden pohjalta yksilöllistä harjoitteluohjelmia kehon tasapainottamiseksi. Osaamiseeni kuuluvat myös faskiamanipulaatiot ja lihaskalvokäsittelyt, manuaaliset käsittelyt, akupunktio, päänsärky- ja huimausongelmat sekä olkapään, niskan, rintarangan, alaselän, lantion, polven, jalkaterän ja yläraajojen fysioterapia. Ohjaan lisäksi kehonhallintaharjoittelua ja teen leikkauksiin liittyvää kuntoutusta.

 

Katja Nieminen

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2007. Osaamiseni painottuu tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Mikäli ongelmanasi on siis niska-, selkä- tai nivelkivut, leikkauksen, tapaturman tai urheiluvamman jälkitila, tai haluat vain ennaltaehkäistä mahdollisia ongelmia, autan sinua mielelläni. Minulta saat myös Kinesioteippaukset sekä apua asentohuimauksen hoitoon. Tervetuloa kuntoutumaan kanssani!

Matti Palviainen

Olen työskennellyt urani aikana monipuolisesti mm. terveyskeskuksessa ja liikunnanohjaajana sekä toiminut useiden urheiluseurojen fysioterapeuttina. Vuosien aikana olen käynyt mm. akupunktio- sekä urheilufysioterapiakoulutuksia sekä SOMTY:n koulutuksia. Minua kiinnostavat erityisesti harjoitteluterapian vaikutukset tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoidossa sekä niskan, selän, polven ja olkapään vaivojen ennaltaehkäisy ja hoito. Vapaa-aikanani harrastan liikuntaa eri muodoissa.

 

Samuli Pigg

Fysioterapeutti: tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, MDT, jalkaterä- ja alaraajaongelmat, yksilölliset tukipohjalliset, akupunktio, faskiamanipulaatio, Pilates

 

Jari Rautiainen
– OMT- fysioterapeutti
– Suomen Fysioterapeutit ry:n myöntämä TULE-erityisasiantuntijuus
– terapeuttinen harjoittelu ja manuaalinen terapia
– faskiamanipulaatio
– akupunktio hoidot
– OMT-kouluttaja

Timo Rohula

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 1981 alkaen. Olen käynyt useita manuaalisen terapian koulutuksia sekä akupunktiokoulutuksen ja vastaanotollani käy  Kelan sekä vakuutusyhtiöiden asiakkaiden lisäksi tuki- ja liikuntaelin vaivoja potevia asiakkaita. Asiakaskuntani koostuu työikäisistä eläkeläisiin. Työssäni pidän tärkeänä asiakaslähtöistä, yksilöllistä lähestymismallia koettuun oireeseen sekä hyvää asiakaspalvelua. Kilpailin murtomaahiihdossa 70-luvun loppuun saakka ja nykyisin harrastan vapaa-aikanani monipuolista liikuntaa.

 

Juha Salo

Toimin erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä kilpaurheilun parissa. Pyrin oireiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn ohjauksella ja omatoimisella harjoittelulla, ja käytän hoidon tukena mm. teippausta, akupunktiota ja PENS-hoitoa. Minua kiinnostavat alaraajojen kipu ja toimintahäiriöt, erityisesti nilkan ja jalkaterän virheasennot. Osaamiseeni kuuluvat myös leikkausten jälkeinen kuntoutus, niska-hartiaseudun ja olkapään sekä rangan, lantion ja lonkan kivut. Kielitaito: suomi ja englanti.

 

Timo Taipale

Työni tarkoitus on ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Asiakkaani ovat pääasiassa näistä vaivoista kärsiviä, ja varsinkin manuaalista käsittelyä tarvitsevia on paljon. Olen toiminut fysioterapeuttina yli kolmekymmentä vuotta ja harrastan vapaa-ajallani aktiivisesti kestävyysjuoksua.

 

Riitta Udd

Minulla on yli 30 vuoden kokemus erilaisten tuki- ja liikuntaelinoireiden fysioterapiasta sekä Kelan vaikeavammaisten kuntoutuksesta. Asentohuimauksen hoito ja MDT / McKenzie-menetelmä sekä työfysioterapia kuuluvat myös osaamisalueisiini.  Käytän hoidon tukena akupunktiota ja kinesioteippausta. Kannustan ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan ja löytämään oman tapansa pitämään terveyttä yllä. Olen itse suuntautunut ulkoilmaliikuntaan ja olen harrastanut koko ikäni musiikkia.

 

Timo Vaitinen

Olen työskennellyt fysioterapeuttina 30 vuotta pääasiassa tuki- ja liikuntaelinoireista kärsivien asiakkaiden kanssa. Olen toiminut paljon myös eri urheilulajien parissa mm. JYP:in ja miesten jääkiekkomaajoukkueen fysioterapeuttina. Minua kiinnostavat erityisesti alaraajaongelmat ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, ja koen alaraajojen postoperatiivisen fysioterapian kaikkein mielenkiintoisimmaksi. Teen myös alaraaja-analyyseja ja tukipohjallisia sekä käytän hoidon tukena akupunktiota.

 

Teemu Vaitinen

Valmistuin fysioterapeutiksi 2016 ja työskentelen tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa, hoitamalla ja ennaltaehkäisemällä niitä. Toimin myös leikkausosastofysioterapeuttina, joten pääpaino työssäni on ennen leikkauksia annettava ja leikkausten jälkeinen kuntoutus. Olen käynyt alaraaja-analyysi/pohjalliskoulutuksen. Ohjaan myös kuntosaliryhmiä ja minulla on pitkä tausta juniorivalmennuksesta jääkiekon parissa. Vapaa-aikani kuluu erilaisten pallopelien, varsinkin jääkiekon ja tenniksen parissa.

 

Sauli Lietzén

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2016 ja työskentelen pääasiassa tuki- ja liikuntaelin fysioterapian parissa. Asiakkaani ovat kaikenikäisiä ja tulevat eri taustoista. Olen käynyt tuki- ja liikuntaelinkoulutuksia ja teen myös purentafysioterapiaa ja faskiahoitoja. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa monipuolisesti voimailun ja kamppailulajien parissa.

Heidi Louhivaara

Olen NDT/Bobath -terapeutti, fysioterapeutiksi valmistuin 2007. Teen lasten ja nuorten vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta sekä lasten motoriikka-arviointeja. Lisäksi olen opiskellut refleksologiaa eli koko kehon vyöhyketerapiaa ja olen vauvahieronnan ohjaaja. Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa ulkoillen ja luonnosta nauttien.

Mirka Pirttimäki

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2006 ja työskennellyt useamman vuoden ajan Keski-Suomen keskussairaalassa leikkausosastoilla. Olen täydentänyt osaamistani jalkojenhoidon ammattitutkinnolla sekä Vodder lymfaterapeutti-koulutuksella. Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltaisuus ja olen opiskellut myös koko kehon vyöhyketerapeutiksi. Liikun paljon luonnossa ja musiikki on lähellä sydäntäni.

OMT erikoistuvat

Janne Niskakangas, Nea Vallenius ja Timo Vaittinen ovat valmiita fysioterapeutteja ja suorittamassa meillä OMT (ortopedisen manuaalisen terapian) erikoistumista Jari Rautiaisen tutoroimana. Heidän vastaanotolleen pääset tiistaisin.